Το Πάσχα 2022 "πέφτει" στις 24 Απριλίου. Εποχή με ιδανικό καιρό για ψήσιμο στην σούβλα.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι μια εμπειρία που μένει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη. Για τους ντόπιους Πάσχα σημαίνει παράδοση, φιλαρμονικές, κατανυκτική ατμόσφαιρα και φυσικά αρνί ή κατσικάκι στη σούβλα!

Όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι και στην Κέρκυρα το αρνί στη σούβλα ή το κατσίκι δεν λείπει από κανένα στραπέζι την Κυριακή του Πάσχα. Το παραδοσιακό σούβλισμα των αρνιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πασχαλινού εορτασμού.

Τα ντόπια αρνιά Κερκύρας της Κτηνοτροφικής αποτελούν εγγύηση στο πασχαλινό σας τρπέζι. Τα αρνιά της κτηνοτροφικής μεγαλώνουν στην Κερκυραϊκή γη ελεύθερα, με παραδοσιακό τρόπο που εγγυάται άριστη ποιότητα και γεύση! Το Πασχαλινό αρνί στην Κέρκυρα έχει την εγγύηση ποιότητας της Οικογένειας Λιναρά.

Προμηθευτείτε το πασχαλινό αρνί σας απευθείας από το Κρεοπωλείο της Κτηνοτροφικής Κερκύρας, στο 3ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Λευκίμμης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για παραγγελίες. Στο κρεοπωλειο μας θα βρείτε όλα τα κρέατα, καθώς και γευστικές δημιουργίες έτοιμες για μαγείρεμα!